هشت هفته بعد از جراحی

بیمار برای بررسی تراکم استخوان اطراف ایمپلنت و بارگذاری روکش نهایی باید به مطب مراجعه نماید.
اگر تمامی نکات و مراقبت‌های ویژه رعایت شود، سلول های سازنده استخوان در اطراف ایمپلنت فعال بوده و شرایط لازم برای انجام روکش نهایی فراهم می‌شود.
البته باید به این نکته دقت کرد که اگر پروسه درمان شما شامل پیوند استخوان، سینوس لیفت و شرایط سنی بالا باشد نیاز به بازه زمانی بالاتری (۳ تا ۴ ماه بعد از گذاشتن ایمپلنت) برای بارگذاری و تحویل روکش نهایی نیاز است.

آیا می‌دانید که پس از گذشت ۶ تا ۸ هفته و پشت سر گذاشتن درست مراحل بهبود، در ناحیه‌ی اطراف ایمپلنت چه اتفاقی می‌افتد؟

باید بدانید هنگامی که ارتباط سلول های استخوانی با ایمپلنت صورت می‌گیرد استخوان اطراف ایمپلنت شما به بلوغ کامل نرسیده و برای مستحکم شدن به زمان بیشتری نیاز دارد. از این رو به بیماران توصیه می‌شود در هفته‌های نخست تحویل پروتز به آن فشار بیش از حد وارد نکنند.

۲ ماه بعد از جراحی، بیمار جهت انجام اسکن ایمپلنت و گرفتن رنگ دندان برای ساخت پروتزهای ایمپلنت باید به مطب مراجعه نماید تا در کوتاه‌ترین زمان، روکش برای تحویل آماده شود.

بعد از تحویل پروتز (روکش)

  1. استفاده از داروهای تجویز شده.
  2. استفاده از دستگاه شستشو دهنده دهان واترپیک (Waterpik) به جای نخ دندان و خلال دندان.
  3. مصرف نکردن غذاهای سفت (ته‌دیگ، کباب و…) تا ۲ ماه به‌وسیله روکش‌ها.
  4. استفاده از دهانشویه طبق دستور.
  5. در ۳ ماه اول نیاز به مراقبت لازم می‌باشد و در صورت وجود هر مشکلی با ما هماهنگ نمایید تا جهت مراجعه به مطب به شما وقت داده شود.
  6. مراجعه به دندانپزشکی ۳ ماه پس از تحویل روکش.
  7. سپس دوره ۶ ماه به ۶ ماه جهت چکاپ ایمپلنت‌ها.
  8. سپس چکاپ سالیانه.

این پروتز به وسیله پیچ‌هایی با ایمپلنت شما ارتباط دارد که به وسیله کمپانی‌های مربوطه ساخته شده است و احتمال شل‌شدگی پیچ‌ها وجود دارد. همانطور که در وسایل مکانیکال این وضعیت ها پیش می‌آید و دندان شما بیشترین فشارهای مکانیکی به آن ها وارد می‌شود که هر روز چندین بار دارید حسش می‌کنید و با شل شدن پیچ سریعاً با ما هماهنگ کنید که دچار شکستن و مشکلات بیشتر نشود و در کوتاه‌ترین زمان ممکن مشکل شما رفع شود.