روش دیجیتال دندانپزشکی دارای چه خصوصیاتی میباشد؟
- پروسهی تشخیص و طرح درمان در کوتاهترین زمان به وسیله نرمافزارهای ۳ بعدی به روز دنیا.
- مشاهده صفر تا صد پروسه درمان قبل از شروع جراحی در نرمافزارها.
- تایم جراحی بسیار کوتاه با حداقل تهاجم.
- کم تهاجمیترین حالت جراحی. (یعنی هیچگونه جراحی با تیغ در ناحیههایی که شرایط استخوان نرمال است و نیازی به فلپ یا بریدن لثه ندارد، انجام نمیدهیم و همین موضوع باعث کاهش تحلیل استخوان شما میشود)
- نسبت به روشهای سنتی زخمهای ناحیه خیلی سریعتر بهبود پیدا میکند. همچنین عوارض و مشکلات پس از جراحی در این روش به حداقل میرسد، اما هیچگاه به صفر نمیرسد.
- ساخت راهنمای جراحی (Surgical Guide) از پیش ساخته شده برای کوتاه شدن زمان انجام کار و افزایش دقت.
- ساخت روکشهای اسکروتایپ (Screw-type Prosthesis) که به صورت دندان طبیعی از زیر لثهها شروع میشود. (بدون مشخص شدن پایههای فلزی)
- خواهشمندیم به تبلیغات متفاوت از جمله ایمپلنت یک روزه، جراحی با لیزر، و انواع تبلیغات فریبکارانه توجه نفرمایید.
پروسه انجام درمان در دندانپزشکی دیجیتال به چه صورت است؟
مرحله اول
- ویزیت اولیه بیمار
- انجام اسکن CBCT
- بررسی CBCT توسط تکنیسین، و مشاوره طرح درمان شما به وسیله نرمافزارهای قدرتمند و پیشرفته کًد (CAD).
- انجام اسکن از دندانها به وسیله اسکنر داخل دهانی (Intraoral Scanners).
- بررسی و تائید کردن طرح درمان نهایی توسط پزشک.
- ساخت قطعات مخصوص طرح درمان شما (گاید راهنمای جراحی و…) به وسیله دستگاههای کَم (CAM) و پرینترهای ۳ بعدی به روز دنیا.
- درصورت نیاز به مشاوره یا در جریان قرار گرفتن جزئیات، حضوراً هم میتوانید مراجعه نمایید.
مرحله دوم
جراحی ایمپلنت طبق طرح درمان تائید شده توسط بیمار انجام خواهد شد. خواهشمندیم در صورتی که هرگونه سؤال، ابهام یا نظری دارید، به صورت حضوری و یا تماس از طریق راههای ارتباطی به ما اعلام بفرمایید؛ در زمان جراحی، تغییر طرح درمان شما امکان پذیر نیست و قطعات شما طبق طرح درمان تأیید شده شما ساخته شده است.
همچنین تا جلسه سوم ممکن است که برای بررسی و چکآپ وضعیت دندانهایتان ویزیتهایی را انجام دهید.
مرحله سوم
۱. ساخت روکش (پروتز)
درنظر داشته باشید که قبل از تحویل پروتز، وضعیت دندانها و استخوان به وسیله اسکن پانورامیک بررسی شده و درصورتی که استخوان با ایمپلنت جوش خورده باشد (Osseointegration)، پروتز شما برای ساخته شدن آماده خواهد شد.
۲. تحویل روکش
بعد از تحویل روکش، تا یک سال خدمات شما رایگان خواهد بود و شما میتوانید برای مراقبت و جلوگیری از هرگونه مشکل، عوارض و علائم مراجعه نمایید.
درصورتی که بعد از یک سال مسائلی (از قبیل عکسبرداری رادیوگرافی، عدم مراقبت درست، مشکلات پروتزی، مشکلات مربوط به ایمپلنت، Explant، کاشتن ایمپلنت جدید و…) برای ایمپلنتها ایجاد شود، شامل هزینه میگردد و تمامی هزینهها به نرخ همان روز محاسبه خواهد شد.
کدام ایمپلنت را انتخاب کنیم؟
مراجعه کننده عزیز…
- در زمان جراحی از برند ایمپلنتهایی که قبلاً به شما معرفی شده است، استفاده میشود.
- اگر برند خاصی مدنظر شماست، میتوانید به ما اعلام بفرمایید؛ درصورتی که دارای مجوزهای لازم وزارت بهداشت ایران باشد (در صورت موجود و قابل تهیه بودن)، ما اقدام به تهیه آن خواهیم کرد.
- شما میتوانید در خصوص جزئیات و اصلالت قطعاتی که برای شما استفادهی میشود سؤال نمایید.
عوامل هشدار دهنده در ایمپلنت
ایمپلنت برای بیماران دیابتیک
- در بیماران دیابتیک شرایط خاصی با حفظ شود تا پاسخگویی ایمپلنت به بهترین حالت برسد. در غیر این صورت درصد موفقیت کاهش پیدا میکند.
- برای کنترل شرایط، بهتر است از داروهای زیر استفاده شود. کسانی که به این دسته از داروها حساسیت دارند میبایست از قبل اطلاع دهند. افراد دیابتیک باید فاز پرفلاکسی را قبل از جراحی انجام دهند.
- پرفلاکسی شامل آنتیبیوتیکهای بتالکتام که قبل و پس از جراحی تجویز میشود و از این طریق ۱۰۵ درصد کاهش در شکست ایمپلنت را خواهیم داشت.
- کاشت ایمپلنت در افراد دیابتی که HBA1C آنها زیر ۷ باشد، ممانعتی ندارد. اما برای افراد با HBA1C بیشتر از ۸ و قند خون بیشتر از ۲۱۵ مضر میباشد.
- تحقیقات نشان میدهد استفاده از دهانشویه برای بیماران دیابتی قبل از شروع کار جراحی میزان شکست ایمپلنت را از ۱۳.۵٪ به ۴.۴٪ کاهش میدهد.
- بیماران دیابتی میتوانند از ۳ روز قبل با دستور پزشک از داروهای آنتیبیوتیک بتالکتام استفاده کنند تا درصد موفقیت ایمپلنت آنها افزایش یابد.
بیماران دیابتی میتوانند از سه روز قبل با دستور پزشک از داروهای آنتی بیوتیک بتا-لاکتام (β-Lactam antibiotic) استفاده کنند تا درصد موفقیت ایمپلنت آنها افزایش یابد.
ایمپلنت برای بیماران سیگاری
افراد سیگاری باید از یک هفته قبل و هشت هفته بعد از جراحی ایمپلنت، سیگار را ترک نمایند، زیرا…
- سیگار سبب انقباض عروق شده و خون رسانی به ناحیه را کم میکند و با دیر خوب شدن زخم ها احتمال عفونت بالا میرود.
- سیگار مانع از استخوانسازی در اطراف ایمپلنت میشود.
- کسانی که بیش از ۱.۵ پاکت سیگار در روز مصرف میکنند، به طور قطعی کاشت ایمپلنت برایشان امکانپذیر نمیباشد.
- شکست ایمپلنت در افراد سیگاری بیش از ۲ تا ۲.۵ برابر افراد معمولی میباشد.
ایمپلنت برای مصرفکنندگان الکل
مصرف الکل علاوه بر این که موفقیت ایمپلنت را کاهش می دهد، باعث ایجاد مشکلات کبدی و عدم متابولیسم درست شده و مشکلاتی از قبیل خونریزی و عفونت در ناحیه ایمپلنت را افزایش میدهد. همچنین باعث به تاخیر افتادن ترمیم بافت نرم آن ناحیه میشود.
قبل از جراحی ایمپلنت، چه نکاتی را رعایت کنیم؟
استفاده از دهانشویه قبل از جراحی ایمپلنت
از یک هفته قبل از شروع جراحی، بهداشت دهان و دندان خود را به حداکثر برسانید. هر شب از دهانشویه کلرهگزیدین (Chlorhexidine) استفاده کرده و قرقره کنید. زیرا میزان میکروب ها و باکتری های پاتوژن داخل دهانی را به حداقل میرساند.
در بزاق دهان شما بالای ۳۱۵ میکروب مختلف وجود دارد که هر یک از آن ها میتواند با باز شدن زخم برای شما بیماریزا باشد. بهتر است شما چند روز قبل از مراجعه (سه روز قبل) از دهانشویه استفاده نمایید.